Сварявам пастата (залагам на прясна - вкусът е уникален). В тиган нарязах пресен лук и шунка. Запържих ги малко със зехтин, след което добавих нарязаните маслини, моцарела и сушени домати. След като се разтопи моцарелата, добавих пестото и крема сиренето. Добавих и съвсем малко сол на вкус, че аз не слагам във водата,...
в която ги варя заради детето. Като отцедя пастата от водата, капвам малко зехтин и разбърквам. След това сложих около половината смес и ги обърках хубаво. Останалата я оставих за отгоре за по-добър вид. За по-лесно може да се разбърка всичко в тенджерата и после да се сервира. Няма мерки и теглилки, че всичко тук е въпрос на муза и въображение и едва ли ще се повтори точно този вкус:)
Няма коментари:
Публикуване на коментар